miheler71 2008.05.12. 09:34

Elkezdtuk...

Szombaton astunk, kb. 4 orat. Haladt eleg jol a pince kiasasa. Kozben a fiuk vasat hajlitottak es persze kesz lett a kis fabode, amibe a szerszamok kerulnek. Egesz kis tipp-topp  fahaziko lett. Az alapanyagok mint: cement, homok, kavics, viztartaly teli vizzel, vasak, stb. mar mind ott vannak es csak arra varnak, turelmesen, hogy hazunkba beepitsuk oket.
Ma reggel, koran elkezdodott az asas, 7 orakor, ezert remenykedem, hogy ma a geppel befejezik a pince asasat. Mert kezzel is kell assanak a fiuk. Ki van jelolve igy konnyebben megy.
Ezen a heten igertek hogy hozzak a teglat, csak elo kell kesziteni a helyet ahova majd le lehet pakolni... A teglarol majd bovebben beszamolok holnap, ma meg nincs eleg adatom rola. Az biztos hogy 38 cm, es ha lehet nem teszunk majd meg plusszba ra szigetelest, mert ehhez mar nem ajanljak. Velemenyt kerunk...

A bejegyzés trackback címe:

https://mihelerhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr14464633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása